Van egy nagy és izgalmas újdonság a kertben, egy traktor amivel mindenfélét lehet csinálni… Ez a gép még év elején érkezett hozzánk, de csak ebbe a szép időbe tudtuk kipróbálni. Bojti barátunk is kipróbálta, mert nem bírt neki ellenállni!

Az üvegházban is zajlik az élet, bár kicsit késésben vagyunk a tavalyihoz képest. Itt épp a futós borsóhoz készül a támrendszer, bár a borsó még csak álmodozik erről a futásról… Áprilisban hirtelen megszaporodott az önkéntesek száma is, az elmúlt hétvégére hárman is jöttek. Velük gyorsan haladtunk az elmaradt feladatokkal.

Végre készen vagyunk a szabadtéri vetések első nagy hullámával, már csak a kisebb felületek vannak vissza, meg a gyomlálás… Az idő kiszámítatlanul száraz és vizes egyszerre, hol kabátban hol pólóban dolgozunk… bolondos április.

A palánták most már úgy tűnik szépen fejlődnek, de még mindig csúszásban vagyunk a paradicsomokkal. Hát ezen már nem lehet segíteni, jövőre már másképp lesz, felújítjuk a régi palántázót és jobban időzítjük a vetéseket, hogy ne kelljen ennyit nyomorogni szegényeknek.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s