Hadd kezdjem egy szomorú képpel…valaminek a vége, egy másik kezdetét jelenti. Így ér véget a karela szezonja és kezdődik a téli salátáké. Nem volt egyszerű mutatvány leszedni az indákat a hálóról. Hárman egy napig csak evvel a bontogatással foglalkoztak.

Kis előkészület után már kezdődhet is a vetés. Egyes helyeken még mindig a jól bevált precíziós kézi technika működik, mig máshol ennek egy kicsit bővített megoldása, a kanalas vetőgép.

Továbbra is tartjuk magunkat a helyi magokból való vetéshez. Most egy kísérletet is csinálok a téli cukorborsó termesztéssel, remélem sikerülni fog.

2 gondolat “Kultúraváltás” bejegyzéshez

  1. Kedves Balamodaka! Azt szeretném megkérdezni, hogy a csepegtető szalagokat hogyan és hol tároljátok télen? Válaszodat előre is köszönöm! További szép napot kívánok: Izabella

    1. Kedves Izabella!
      A szalagokat csak kint hagyjuk a helyükön. Esetleg külön összerakjuk egy helyre, de fagy elől nem védjük, mert kifolyik belőlük a víz. Ha biztosra akarsz menni, szedd le a csöveket a csapokról és folyasd ki belőlük a vizet. Minden jót neked, Bálamodaka

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s