Mindjárt vége az első résznek

Jól halad a magfogós könyv írása, de képekkel nehéz szolgálnom a kedves olvasóknak. Uncsi lenne egy monitor képét megörökíteni, mert nagyjából ez az egyetlen amit mutathatnék abból amit csinálok.
Most röviden felvázolom a könyv tervezett tartalmát, amit három részre osztottam: Az első rész -amivel most fogok végezni- hat fejezetből áll. Ezekben foglalom össze a lényeges feladatokat, de magát a termesztést és a feltételeket is, amik a sikeres magtermesztéshez szükségesek. A második rész a fajok részletes termesztési és magfogási útmutatója lesz. A befejező részben pedig táblázatok, kiegészítések, tippek lesznek összefoglalva az előzőekkel kapcsolatban.

Mostantól itt a blogon is minden fejezetet röviden összefoglalok, hogy az olvasók betekintést nyerjenek a témába. Remélem tetszeni fog mindenkinek és nem lesz nagyon elméleti a leírás. Az egyik barátom, aki olvasta a kéziratot azt mondta, hogy a bevezető részek kissé szárazra sikerültek…. Természetesen gyakorlati szempontból világítom meg  a témát, de mégis vannak benne “tudományos” részek….

Mindjárt vége az első résznek” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Már nagyon várom a könyvet!!!! A magfogás az egyik szívem csücske, de sajnos nincs róla elérhető könyv még az antikváriumokban sem. Köszönettel: Izabella

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s