Zöldbab szedés és befőzés

image

Elkezdtük szedni a télre szánt zöldbabokat. Most is mint mindig nagyon szép meditációra van lehetőség, gyakorlatilag egész nap. Kissé monoton munka ami megterheli a derékat és a combokat, de megéri ha a téli hónapokra lesz egy kis változatosság.

image

A befőző üzemben pedig szorgos kezek töltik üvegbe a megmosott és előfőzőtt babokat. Töltés után kap egy citromsavas felöntőlevet és vizes dunsztolást. Több évig is elállna ìgy,de mi nem hagyjuk őket magukra.Szépen apránként elfogyasztjuk őket a hideg téli napokon.

image

Nava-Vraja Dháma, Girirája Govardhana

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s